Er du en geocacher? Finn mine skatter!

Denne teksten er mer enn ett år gammel.

Selv om jeg ikke er en like ivrig geocacher som jeg var, har jeg gjemt noen fine skatter rundt omkring i landet. Det er tre stykker, og her er en oversikt over disse.

Ingen avstigning før Brobekk

Etter daglig å ha sett på en buss det stod “Ingen avstigning før Brobekk” på, tenkte jeg det var på tide å legge ut en cache i dette området. Nesten daglig var jeg vitne til at folk tok feil buss og at de endte opp – ja nettopp, på Brobekk. Nå kan de i alle fall lete etter en geocache mens de venter på bussen som tar dem tilbake til byen.
Her finner du cachen, og all informasjon du måtte trenge om denne.

Drengsåsen

Denne cachen er plassert i området der jeg vokste opp. En liten skog som for meg var et lite eventyr. Litt trolsk og litt skummel, men lekte der, det gjorde jeg nærmest daglig.
Her finner du info om “Drengsåsen”.

Jo-løa

En spontan cache jeg la ut for noen år siden i et område jeg ikke frekventerer lengre. Anbefaler likevel turen. Det er fint der på høsten. På våren kan det være litt vel fuktig i terrenget.
Mer info om Jo-løa finner du her.

NB: Denne saken ble skrevet i 2013 og oppdatert første gang i 2015, deretter i 2017.Saken fungerer best som en oversikt over de geocachene jeg har lagt ut, siden jeg ikke er aktiv lengre selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *