Forslag til forslagskasse

Merk: Denne teksten er mer enn 3 år gammel, og er mest sannsynlig utdatert.

På jobb forsøker vi hele tiden å finne nye måter å samle ideer på. Det er ikke sånn at det skorter på ideer, men det er ofte et problem å få systematisert ideene, og å få dem ned før de forsvinner igjen. For egen del benytter jeg notatfunksjonen på mobilen, men tenkte at det kunne vært lurt å samle dem på et litt smartere sted, hvor flere kunne se dem. Derfor har jeg satt opp denne løsningen via Google Apps., Forsøkte først å benytte et vanlig skjema i Google Docs, men der var det ikke mulig å sende vedlegg. Dette er ikke noen fullverdig løsning, men satt opp som en test.

Problemene ved denne løsningen er at den ikke klarer å sortere ideer og evt vedlagte filer samme sted, slik at det genereres to filer per innsending.

Forslagskasse:Her er en annen variant hvor jeg har satt opp et Google-skjema. Der finnes det ingen mulighet for å legge vedlegg, men en kombinasjon av disse to hadde vært best.


Posted

in

by

Tags: